AUGSBERGER GYEPSZŐNYEG KFT.Az 1968-ban alapított Augsberger Gyepszőnyeg GmbH tevékenységét - a gyepszőnyeg, ill. gyeptégla termesztést, forgalmazást, a sportpálya, labdarúgópálya építést és gondozást - Ausztrián kívül a többi Közép-Európai országra is kiterjesztette.

Magyarországon 1989-ben Mosonmagyaróvár térségében alapítottuk az Augsberger Gyepszőnyeg Kft-t, amely az országban az első és a mai napig a legnagyobb területen, ma már mintegy 130 ha termőterületen foglalkozik GYEPSZŐNYEG előállítással, termesztéssel.

A legmodernebb nyugat-európai és amerikai technikai eszközökkel termesztjük a kezdetektől ismert Stadion-Sport gyepszőnyeget, fejlesztő tevékenységünk eredményeképpen mostanra már a Hobby gyepszőnyegünket is megismerhették kedves partnereink és vevőink. Gyepszőnyegeinket a 2001. év óta Magyarországon is szabadalommal védett egyedülálló technológia alapján állítjuk elő.
A fajtaösszetételeket a magyar természeti adottságoknak és klímaviszonyoknak legjobban megfelelő szortimentekből kisérleteztük ki.

1998-ban Budapest közvetlen közelében, Gyálon is telepet indítottunk, hogy úgy minőségi, mint mennyiségi igényeknek a lehető legteljesebb mértékben megfeleljünk. A hosszútávra tervezett és felépített, céljaink megvalósítására létrejött és folyamatosan megújuló tevékenységünkkel profi módon kívánjuk régi, új és reménybeli partnereink megelégedését elnyerni, és a gyepszőnyeg forgalmazás terén minden kívánságát teljesíteni.

Kapcsolat

Augsberger Csapat

team

Walter Augsberger

tulajdonos
team

Robert Augsberger

tulajdonos
team

Dr. Sermann Tibor

ügyvezető

Student Tamás

ügyvezető

Szűcs
Lajos

telepvezető

Vámos
Sándor

termelés vezető

Augsberger garancia

Mit takar az Augsberger garancia?

  • Az Augsberger gyepek legalább 14 hónaposak, így a kiváló minőségen túl gyorsan gyökeresedő és kiváló teherbíró képességű gyepszőnyeg kerül a kertjébe.
  • A megrendelt gyepszőnyeget két napon belül telephelyünkön felvágjuk és a kívánt címre szállítjuk. Kérésre leterítési és ápolási útmutatót adunk és a későbbiekben is szívesen segítünk szakértő tanácsainkkal.
  • Az Augsberger gyepszőnyeg hosszú évekig szép, hasznos és örömteli része lesz a befogadó, igényesen gondozott kertnek.
  • Kérjen ajánlatot